Home

Nyheter

Våra mål
Vår målsättning är att ge våra medlemmar information om svenska regler och skapa en tydlig och bra grund till korrekta ekonomiska beslut.

Det händer att polska företagare har för lite kunskap, ofta på grund av bristande språkkunskaper som begränsar deras tillgång till information, sådana företag är mindre konkurrenskraftiga och riskerar att  råka ut för strafföreläggande, och det är här vi ser vår huvudroll som förening –  bekämpa de hinder/fallgropar som finns på  marknaden.

På vår hemsida och i sociala medier sprider vi information, organiserar seminarier där vi försöker introducera företagare i svenska lagar och förordningar inom skatter och finanser och samtidigt hjälpa dem med att utveckla deras företag. Vi har stöd från de bästa rådgivarna inom finans och ekonomi men även företag som arbetar med reklam och  marknadsföring sen många år.

En viktig roll har våra seminarier där det ges möjlighet att träffa och byta erfarenhet med  företagsrepresentanter från olika branscher på en och samma plats .

Vår affärsplan  är att ge våra medlemmar en grundlig bas av kunskaper om lagar och förordningar för att kunna starta och utueckla ett företag i  Sverige . Tack vara kunskaper om skatt och lagar kan dom driva sina företag medvetet och ta kloka beslut. Vi är rådgivarna som finns mellan kunden och rättsväsendet i Sverige  för att bygga hållbara och effektiva lösningar inom företagsekonomi.

Våra seminarier

Delta i vårt seminarium

Vi inbjuder dig till våra seminarier, som du kan registrera dig genom att använda det formulär som finns tillgängligt efter att du klickat på knappen nedan.
REGISTRERA DIG

Bli en del av något större

och gå med oss ​​idag!

Bli medlem

Nyhetsbrev

 Jag samtycker till att ta emot vårt nyhetsbrev i enlighet med integritetspolicyn.

Driver Du ett företag och söker nya samarbetspartners. Vill Du att ditt företag ska synas genom att tillhöra en exklusiv Företagarförening då har Du kommit rätt!

Dagligen arbetar vi med bokföring, ekonomisk rådgivning och marknadsföring.
Vi stödjer företagare som verkar i Sverige. Idén att starta föreningen, som kommer att förena företagare, uppkom efter våra marknadsundersökningar. Av erfarenhet vet vi att kunskaperna i svenska skatteregler hos företagare har stora brister som huvudsakligen beror på språksvårigheter samt begränsad tillgång till informationen, vilket gör att företagen är mindre konkurrenskraftiga och riskerar att råka ut för strafföreläggande. Allt detta blev uppstarten för vår verksamheten som ska övervinna hinder på marknaden.